İŞ İLANI DETAYI

CNC OPERATÖRÜ;GENEL NİTELİKLERAnkara, ASO 2Organize Sanayi Bölgesin de bulunan şirketimiz Özyurt Silah Sanayi A.Şİçin ; CNC OPERATÖRÜ arayışımız bulunmaktadır.İş Tanımı; CNC işleme merkezi ile verilen teknik resme uygun talaşlı üretim operasyonunun yapılması, Uygun kesici takımların kullanılması, takım ve parça sıfırlamalarının yapılması, Son ürün kalitesinin, istenen özellikler ile uyum sağlaması.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun, CNC dik işleme merkezleri kullanımında en az 2 yıllık tecrübeye sahip, Fanuc, Heidenhein tezgahları konusunda bilgi sahibi, Teknik resim okuyabilen, Ölçüm aletlerini kullanabilen, Takım çalışmasına yatkın, Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf, Alanında tecrübeli CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- (12.10.2003 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALICI OSB MAH. 2014 CAD. ANKARA SİNCAN SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : TUĞBA BÖREKCİ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI YETKİLİSİ Telefon : 905017642970 E-posta : ik@ozyurtsilah.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905017642970
ik@ozyurtsilah.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder