İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİş Tanımı:Şirketimiz bünyesinde geliştirmekte olduğumuz endüstriyel uygulama projeler için deneyimli takım arkadaşı aramaktayız.Bilgisayar, Yazılım, Elektrik-Elektronik vb Mühendislik, Meslek Yüksek Mezunu Okulu MezunuEkip çalışmasına yatkın ve sorumluluklarının bilincinde,İstanbul Pendik Ofisimizde çalışabilecek,Güçlü problem çözme becerileri ve takım ortamında olduğu kadar bağımsız olarak da çalışabilme becerisiTeknik Deneyim ve YetkinliklerAAranan YetkinliklerEn az 2 Yıl Web Uygulama Geliştirme-HTML-CSS konusunda ve Veri Tabanları konusunda tecrübeli, HTML, CSS, Angular, ile daha önce geliştirme yapmış, CSS ve Bootstrap ile geliştirme yapmışGit ve Docker kullanımında deneyimli,Veri yapıları, nesne yönelimli tasarım ve programlama alanında deneyim sahibi,MongoDB, PostgreSQL, Influx ile veritabanı tasarımı konularında deneyim sahibi,Mikroservis mimarisi, web servisleri, sürekli entegrasyon CI hakkında deneyim sahibi,Yazılım mimarileri konusunda bilgi sahibi,WebServis le geliştirme deneyimine sahip.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firma yetkilisi ile irtibata geçip randevu alınması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VARYAP PLAZA ESENYALI MAH. YANYOL CAD. NO:61 OFİS NO:89 PENDİK İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL , KOCAELİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Umit SAYF Ünvan : Telefon : 902163920101 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Pendik
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163920101

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Pendik veya Edmeg İstanbul Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.