İŞ İLANI DETAYI

Backend Developer StajyeriRamart firmasının ürün sergileme ve sipariş verebilme özelliklerine sahip bir internet sitesinin backend altyapısını geliştirmek üzere bir Backend Developer Stajyeri arıyoruzBu stajda, hem teorik bilginizi uygulama fırsatı bulacak hem de e-ticaret çözümlerine yönelik pratik deneyim kazanacaksınız.Sorumluluklar: Ürün sergileme ve sipariş işlemlerine yönelik backend geliştirmeleri yapmakVeritabanı tasarımı ve yönetimi ile ilgilenmekRESTful API lar oluşturmak ve mevcut API larla entegrasyonları sağlamakKullanıcı oturumu ve kimlik doğrulama işlemlerini geliştirmekGeliştirilen sistemin güvenliğini ve performansını optimize etmekTeknik dokümantasyon hazırlamak ve gerektiğinde destek sağlamakTercih Edilen Nitelikler: E-ticaret platformları hakkında bilgi sahibi olmakCloud platformlarında AWS, Azure, Google Cloud temel deneyimWeb güvenliği ve performans optimizasyonu hakkında bilgi sahibi olmakUnit test yazma konusunda deneyim.Neler Sunuyoruz: Gerçek dünyada karşılaşılan problemler üzerinde çalışarak deneyim kazanma fırsatıUzaktan çalışma esnekliğiStaj süresi sonunda başarılı olan adaylar için tam zamanlı iş imkanı.


Aranan Nitelikler: Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği veya ilgili bölümlerde öğrenci. Temel düzeyde backend teknolojileri bilgisi Node.js, Python, Ruby on Rails vb.. Veritabanı sistemleri MySQL, PostgreSQL, MongoDB vb. hakkında bilgi sahibi olmak. Git veya benzeri versiyon kontrol sistemlerini kullanabilmek. Temel düzeyde RESTful API geliştirme deneyimi. Problemleri çözme konusunda istekli, analitik düşünme yeteneğine sahip. İyi düzeyde İngilizce bilmek okuma ve yazma.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (26.09.2004 - 29.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (26.09.2004 - 29.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GAZİANTEP YOLU ÜZERİ 8. KM NO:37 (KİPAŞ KARŞISI) DULKADİROĞLU KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DULKADİROĞLU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MERVE GÖL Ünvan : MUHASEBE DEPERTMANI Telefon : 905435224263 E-posta : armametal@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Dulkadiroğlu
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905435224263
armametal@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg Dulkadiroğlu veya Edmeg Kahramanmaraş Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder