İŞ İLANI DETAYI

İşyeri AdıTabela Unvanı: GASTRO UZAL TEKSTİL MOBİLYA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDİşyerinin Faaliyet Alanı: BİLİŞİMMeslek ve yapılacak işin içeriği:Bilgisayar programcısı,grafiker,yazılımcı bilgisayar teknikeri, bilgisayar mühendisi, web developer gibi ilgili bölümlerden mezun veya bilgili deneyimli 22-35 yaş arası kadın veya erkek personel alınacaktır.Çalışma Saatleri ve Tatil Günü: 09:00-18:00İlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeWeb projeleri ve şirket ici özel yazılımları geliştirilmesi.Yazılım geliştirme süreclerinin tamamına hakim,OOP,Desing Patterns konularına bilgisi olan Restful API servıs geliştirme konusunda deneyim sahibi,Tercihen PHP Larvel Framework ile en az 1 yıl çalışmış ve tecrübeli MySQL veri tabanlarında çalışmış,Cache mekanizmalarını hakkında bilgi sahibi,Sorun çözme odaklı ve takım çalışması yatkın


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (1.05.2002 - 2.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -35 (1.05.2002 - 2.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DOKUZKAVAKLAR MAHALLESİ 2049/3. SOKAK NO: 15/A PAMUKKALE DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ACIPAYAM , BULDAN , ÇAL , ÇAMELİ , ÇARDAK , ÇİVRİL , DENİZLİ MERKEZ , GÜNEY , KALE/DENİZLİ , SARAYKÖY , TAVAS , BABADAĞ , BEKİLLİ , HONAZ , SERİNHİSAR , PAMUKKALE , BAKLAN , BEYAĞAÇ , BOZKURT/DENİZLİ , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri : İsim : ERGÜN DEMİR Ünvan : Telefon : 905466764020 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Acıpayam
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905466764020

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg ACIPAYAM veya Edmeg Denizli Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder