İŞ İLANI DETAYI

Cam ambalaj üretiminde faaliyet gösteren Bozüyük OSB de kurulu Parkcam Fabrikamızda çalışmak üzere Bilgisayar Mühendisi arıyoruz.Bilgisayar Mühendisliği mezunu,Alanında en az 2 yıl iş tecrübesi olan,İyi seviyede IT bilgisine sahip desktop uygulamalar, bilgisayar donanımı, network Access Point, Switch ve Wifi BridgeWindows sunucularının yapılandırılmasında deneyimliDonanım ve yazılım envanter takibi yapabilecek, dokümante edebilecekCCTV sistemleri hakkında bilgi sahibiFirewall ve Network yapısında yer alan süreçlerin kurulum ve yönetimini sağlayabilecekISO 27001 BGYS hakkında bilgi ve tecrübe sahibiİyi düzeyde İngilizce yetkinliği olanYazılı ve sözlü etkili iletişim, ekip çalışması ve zaman yönetimi, analitik düşünme, veri analizi ve etkin raporlama yapabilme, sunum yapabilme ve liderlik becerilerine sahip,Bozüyük veya Eskişehir’de ikamet eden- edebilecek


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeİş Tanımı;Tüm donanım, cihaz ve yazılımların kurulumlarını, bakımını ve onarımını yapmak. Bu varlıkları verimli şekilde kullanıp, kesintisiz ve güvenlik politikalarına uygun şekilde çalışmasını sağlamak. Mevcut sistemlerin geliştirilmesi ve iyileştirmesine yönelik çalışmalarda görev almak,Şirket departmanları Üretim, Muhasebe, Finans, İK, Satın alma… arasındaki etkileşimlere hakim olup, son kullanıcı desteği vermek,Network katmanında yapılacak iyileştirmelerde ve projelerde görev almak,ISO27001 BGYS gerekliliklerini yerine getirmek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
İlçe : Bozüyük
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bilecik ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bilecik, Edmeg Bozüyük veya Edmeg Bilecik Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bilecik ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları