İŞ İLANI DETAYI

Mersin Teknokent’de faaliyette bulunan firmamız bünyesinde KOSGEB desteği ve TGB içerisinde geliştirmekte olduğumuz Ar-Ge projelerinde yeni mezun veya yetişmiş takım arkadaşları aramaktayız.Kalle İnovasyon Fabrikası olarak yapay zeka Python, 3D Görüntüleme sistemleri, drone teknolojileri gibi alanlarda proje yürütmekteyizAynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve yayıncılık faaliyetlerinde de bulunmaktayız.Birçok konuda faaliyet gösteren firmamızda grafik – reklam, yayıncılık, kurumsal danışmanlık, iş geliştirme, web yazılımları, mobil uygulama geliştirme gibi birçok çalışma alanı mevcuttur.


En fazla 30 yaşında olmak,İlgili bölümlerde önlisans veya lisans eğitimine devam ediyor veya mezun olmak,Dinamik, aktif, enerjisi yüksek,Takım çalışmasına ayak uydurabilen, araştırmayı seven, kolay öğrenebilen ve öğrenmeye açık,İleriye yönelik yazılım ve bilişim sektöründe kariyer hedefi olan,Yeni fikirler üretip iş geliştirmesini sağlayabilen,Sektörle ilgili güncel konuları sürekli araştırma, sunum ve rapor hazırlama ile şirketin gelişmesinde destek olabilecek,Bilgisayarı hızlı, pratik kullanabilen,Analitik düşünebilen, yazılı ve sözlü iletişim yeteneği kuvvetli,Çözüm odaklı, disiplinli ve iş takibi kuvvetli, Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı alınacaktır.Başvuracak adaylar CV'lerini info@kalleinovasyon.com veya ik@kalleinovasyon.com adreslerine gönderebilirler.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder