İŞ İLANI DETAYI

BİLGİ İŞLEM UZMANIZafer Mahallesi-Buca da Su Ürünleri Sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere Bilgi İşlem Sistemlerimizin geliştirilmesini, sürekliliğini ve etkin bir şekilde çalışmasını sağlayabilecek,-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Benzer pozisyonlarda en az 1 yıl iş deneyimi olan ve tercihen erkek adayWindows Server, SQL SERVER, Sistem, Network çözümleri, Mailing, Office, Microsoft Active Directory, Donanım konularında çözüm üretebilecek,Temel kurumsal ağ, kablolama ve internet bileşenleri konularına hakim,Kamera sistemleri hakkında bilgi sahibi, kamera sistemlerinin kurulmasını ve izlenmesini takip edip, oluşabilecek teknik arızalara müdahale edebilecek,Bilgisayar sisteminde yaşanabilecek teknik sorunlara müdahale edip çözebilecek ,Sosyal medya hesaplarımız ile aktif şekilde ilgilenebilecek,-Tercihen Buca, Karabağlar ve Gaziemir bölgelerinde ikamet eden, Belirtilen niteliklere sahip Bilgi İşlem Uzmanı aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeBaşvurular için mesai saatlerinde 0531 433 14 43 numaralı telefona ve idari@sahinbalikcilik.com.tr adresine özgeçmişlerini göndererek yapabilirler. Ücret karşılıklı görüşülecek, adayın yetkinliğine göre belirlenecektir. Tercihen Buca- Gaziemir- Karabağlar civarı oturan 45 yaş altı erkek personel alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek -4512.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 2360 SK. NO:49 ZAFER MAH. BUCA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BUCA , GAZİEMİR , KARABAĞLAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ünvan : Telefon : 905314331443 E-posta : idari@sahinbalikcilik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Buca
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905314331443
idari@sahinbalikcilik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Buca veya Edmeg İzmir Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder