İŞ İLANI DETAYI

ARDÖKSAN, sfero ve pik döküm üretimi konusunda uzmanlaşmış, ihracat odaklı çalışan bir şirkettirÜretimlerimizde kullandığımız modelleri kendi bünyemizde bulunan Modelhanemizde imal etmekteyiz3D CAD yazılımları kullanarak model tasarımlarını oluşturmak,- 3D CAM yazılımları kullanarak datası hazırlanan modelleri CNC tezgahlarında işleyerek plaka montajına hazır hale getirmek, müşteriden gelen parça datasını döküme uygun hale getirmek,- Müşterilerden döküm parçalar için nihai data onayını almak,- Modelhanede bulunan diğer personellerle iletişim kurarak, kalıp tasarımlarını üretim sürecine uygun hale getirmek, bakımlarını yaptırmak, saklanmasını sağlamak,- Üretim sürecindeki model ve maça sandığı tasarımıyla ilgili sorunları çözmek, kalıplama makineleri koşullarını takip etmek ve gerekli düzeltmeleri yapılmasını sağlamak,- Model tasarımı ve işlenmesi sürecindeki gelişmeleri takip etmek ve yenilikleri uygulamak.- Satış Pazarlama ekibiyle çalışarak yeni proje maliyetlendirmelerini yapmak.


Tercihen üniversitelerin Makine Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun,- Model tasarımı konusunda en az 5 yıl deneyim sahibi,- 3D CAD ve CAM yazılımlarına SolidWorks, UG, Catia, AutoCAD vb. hakim,- Ahşap, araldit, alüminyum, pik malzemeli model ve maça sandığı yapımında tecrübe sahibi,- Tercihen CNC tezgahlarında tecrübeli,- Tercihen teknik İngilizce bilgisine sahip,- Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü,- Problem çözme yeteneği gelişmiş,- Analitik düşünme ve detaylara önem verme yeteneğine sahip.ARDÖKSAN olarak; dinamik bir çalışma ortamında yer alacak, model tasarımı konusunda uzmanlaşmış bir mühendis arıyoruz. Siz de ARDÖKSAN ailesine katılarak, sektördeki liderliğimizi sürdürmemize katkıda bulunmak isterseniz, başvurunuzu bekliyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Malatya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder