İŞ İLANI DETAYI

KPMG, Denetim, Vergi ve Danışmanlık hizmetleri sunan küresel bir profesyonel hizmetler ağıdır143 ülkede faaliyet göstermekte olup, dünya genelindeki üye firmalarda 275.000 den fazla profesyonel çalışmaktadırKPMG, Denetim, Vergi ve Danışmanlık hizmetlerinde dünya liderlerinden biridir ve dünyanın önde gelen birçok kuruluşunun tercih ettiği iş ortağıdır.Ekibimize katılmak üzere deneyimli bir BT Operasyonları Hizmet Yönetimi Uzmanı arıyoruzİdeal aday, ITIL standartlarına uygun olarak ServiceDesk uygulamasındaki tüm hizmet taleplerini ve olay kayıtlarını günlük olarak izlemekten ve takip etmekten sorumlu olacaktırBu rol, talepler içindeki veri kalitesini denetlemeyi, ekiple işbirliği içinde gerekli aksiyonları almayı, günlük SLA raporlarını izlemeyi ve iyileştirme fırsatlarını proaktif bir şekilde belirlemeyi kapsar.Ana Sorumluluklar:ServiceDesk uygulamasındaki hizmet talepleri ve olay kayıtlarının günlük izlenmesi ve takibi.Hizmet taleplerindeki veri kalitesinin denetlenmesi.Veri kalitesini iyileştirmek için ekiple iletişim kurarak gerekli aksiyonların alınması.SLA raporlarının günlük izlenmesi ve iyileştirilmesi.Sürekli iyileştirme için proaktif olarak fırsatların belirlenmesi ve uygulanması.Hizmet performansına dair raporlar ve sunumlar hazırlamak.


Aranan Nitelikler:BT Hizmetleri veya ilgili bir alanda en az 2 yıllık deneyim.Hizmet yönetiminde kanıtlanmış deneyim, ITIL sertifikası tercih sebebidir.Hizmet yönetimi çerçeveleri, süreçleri ve en iyi uygulamalar hakkında güçlü bir anlayış.Mükemmel iletişim ve işbirliği becerileri.Veri kalitesini iyileştirmek için proaktif aksiyon alma yeteneği.SLA raporlarının günlük izlenmesi ve iyileştirilmesi konusunda deneyim.Rapor ve sunum hazırlama konusunda yetkinlik.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : LEVENT MAH. BÜYÜKDERE CAD. MELTEM SOK. NO: 14, İŞ KULELERİ KULE 3, KAT: 2-9 BEŞİKTAŞ İSTANBUL BEŞİKTAŞ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADALAR , BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİLE , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Buse Peker Ünvan : Telefon : 900111111111 E-posta : bpeker@kpmg.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Hibrit Çalışma En Az Ücret : 20002,5 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 900111111111
bpeker@kpmg.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beşiktaş veya Edmeg İstanbul Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.