İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Yazılım ve donanım sorunları için son kullanıcılara yerinde veya uzaktan teknik destek sağlamakYeni kullanıcı bilgisayarlarını kurmak ve yapılandırmak, eski verileri temizleyerek ve yazılımı yükselterek kullanıma hazır hale getirmekTüm IT varlıkları ve ekipmanlarının envanterini tutmak, durumlarını izlemek ve gerektiğinde onarımlar veya değişiklikler için koordinasyon sağlamakProjelerin uygulanmasına katkıda bulunmak ve günlük IT operasyonlarında IT hizmetlerinin uygulanmasını desteklemekSon kullanıcılara IT ile ilgili konularda eğitim ve öğretim sağlamak, kendi kendine hizmeti teşvik etmek ve teknolojiyi nasıl kullanacakları konusunda daha iyi bir anlayış kazandırmak.


Kurumsal IT destek süreçlerinde kanıtlanmış en az 2 yıllık iş deneyimi. Dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, tabletler, yazıcılar gibi son kullanıcı cihazlarının kurulum, destek, bakım ve onarımı konusunda bilgi ve deneyim. Bilgi Teknolojileri kariyerine bağlı ve büyümeye hevesli. Problem çözme, yeni teknolojiler, çözümler hakkında meraklı ve bağımsız olarak araştırma ve öğrenmeyi seven. Mükemmel kişilerarası, yazılı ve sözlü iletişim becerileri. IT Yöneticisine bağlı olarak çalışmak


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Bakırköy veya Edmeg İstanbul Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.