İŞ İLANI DETAYI

Malatya Sümerpark lokasyonumuzda saat 13:00 - 22:15 saatleri arasında çalışacak Bilgi İşlem - Teknik Destek Büro Elemanı aranıyorTeorik ve pratik eğitimler ilk hafta içerisinde verilecektirÇalışacak personelin bilgisayar bilgisinin iyi olması ve çabuk öğreniyor olması gerekiyorÖnlisans veya lisans mezunu adayların başvurularını bekliyoruz.Not: Malatya ilinde ikamet etmeniz gerekmektedir.


Bilgisayar ve teknolojik cihazlara hakim,Ofis uygulamalarını kullanabilen,Takım çalışmasına uyumlu,Sabırlı, özverili ve diksiyonu düzgün,Saat 13:00 - 22:15 saatleri arasında çalışmaya uygun,En az 1 yıl çalışmaya hiçbir engeli olmayan Sözleşme yapılacakçalışma arkadaşları aranıyor.Not: Asgari ücret + Sigorta.Not 2: Malatya ilinde ikamet etmeniz gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Malatya İLKE AKADEMİ EĞİTİM KURUMLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder