İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Bilgi İşlem ElemanıŞirket: Point Hotel AnkaraPoint Hotel Ankara, dinamik ve yenilikçi ekibine katılacak bir Bilgi İşlem Elemanı arıyorBu pozisyon, bilgi işlem departmanımızda önemli bir rol oynayacak ve genel bilgi işlem operasyonlarının sorunsuz bir şekilde yürütülmesine yardımcı olacaktır.Görevler:- Bilgisayar sistemlerinin, ağların ve veritabanlarının bakımı ve yönetimi- Donanım ve yazılım sorunlarının giderilmesi- Bilgi işlem sistemlerinin güncellenmesi ve iyileştirilmesi- Teknik destek sağlama ve kullanıcı eğitimi verme- Bilgi güvenliği politikalarının uygulanması ve sürdürülmesi


- Bilgi İşlem veya ilgili alanda lisans derecesi ya da ilgili meslek liselerinden mezun- En az 1 yıl ilgili iş deneyimi- Güçlü teknik becerilere ve ağ yönetimi konusunda bilgiye sahip olma- Sorun çözme becerileri ve detaylara dikkat- İyi iletişim becerileri ve takım çalışmasına yatkınlık- İyi organizasyon ve zaman yönetimi becerileriPoint Hotel Ankara olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemeyi ve onlara kariyerlerinde ilerleme fırsatları sunmayı taahhüt ediyoruz. Eğer siz de teknolojiye tutkulu, hızla öğrenen ve dinamik bir ekip içinde çalışmayı seven biriyseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Point Hotel Ankara İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder