İŞ İLANI DETAYI

Kendisine yönlendirilecek tüm talep ve şikayetleri, profesyonel bir disiplin içinde ele alıp, servis seviyeleri içinde müdahale edecek ve çözüme ulaştırmak.Kullanıcıların tüm ekipmanlarını notebook, mobil cihazlar, printer vbVerimli ve sorunsuz şekilde çalışmasını sağlamak, kullandıkları ekipmanları belirli aralıklarla kontrol ederek arızaya sebep olabilecek durumları ortadan kaldırmakIT envanter, raporlama ve alımları ile ilgili konuların takibini sağlamak,IT prosedürlerinin belirlenmesine yardımcı olmak ve bu prosedürleri yayınlamak,Ekip çalışmasına yatkın ve şirketin dinamik yapısına uyum sağlayabilen.Şirkete yarar sağlayacak düzenlemeleri yönetimle paylaşarak, uygulama sürecinin yürütülmesine destek vermek,Erkek adaylar için tercihen askerlik yapmış olanİş Arkadaşı Arıyoruz.Ayrıntılı özgeçmişinizi tercihen PDF formatında ozanc@udas.com.tr adresine göndermenizi rica ederiz.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunBilgisayar donanımını, yazılımını, internet güvenliği, gizlilik, ağlar ve işletim sistemleri hakkında bilgi sahibiTemel network konuları TCP/IP, WAN, LAN, DHCP VPN vb. teknolojileri hakkında bilgi sahibi,Yeniliklere açık, kendini sürekli geliştirme eğiliminde olan,Problem çözme becerileri gelişmiş, sonuç odaklı,Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü, İnsan ilişkileri kuvvetliAyrıntılı özgeçmişinizi tercihen PDF formatında ozanc@udas.com.tr adresine göndermenizi rica ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (14.06.2004 - 22.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (14.06.2004 - 22.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAH. ORHAN DENGİZ BULVARI NO: 248 UŞAK UŞAK MERKEZ UŞAK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : UŞAK MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : OZAN ÇAVUŞOĞLU Ünvan : SATIN ALMA VE İNSAN KAYNAKLARI ŞEFİ Telefon : 902762246474 E-posta : ozanc@udas.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Uşak
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902762246474
ozanc@udas.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Uşak Geneli İş İlanları