İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMIRestoranların PC, yazıcı, kamera, Digital Signage vbDonanımlarında ortaya çıkan yazılım ve donanım problemlerine müdahale etmek ve çözüm sağlamak,Son kullanıcıların işletim sistemi, ofis yazılımı ve uygulamalarında ortaya çıkan problemlere müdahale etmek ve çözüm sağlamak,Gelen çağrılara SLA kapsamında müdahale etmek ve çözüm sağlamak,Çözüm üretilemeyen problemlere yönelik gerekli desteği almak ya da ilgili destek ekibine yönlendirmek,Yapılan işler doğrultusunda ilgili birim ve yöneticilere rapor vermek,Kendi sorumluluğunda olan ürünlerin envanter ve zimmet takibini yapmak,Yeni açılacak restoranların ürünlerinin test süreci ve kurulum sürecini organize etmek,Kapanacak veya renovasyon olacak restoranların sürecini organize etmek ve ürünlerin envanter takibi yapmak,Bilgi Teknolojileri departmanında yürütülen projelerde etkin sorumluluk almak,Sorumlu olduğu bölgede gerçekleşen vaka ve taleplerle ilgili günlük, haftalık ve aylık durum raporları hazırlamak.


GENEL NİTELİKLER Tercihen üniversitelerin bilgisayar veya elektronik bölümlerinden mezun,BT servis ve saha operasyonlarında en az 3 yıl deneyime sahip,Yazar Kasalar IBM, INGENICO, PROFİLO konularında bilgi ve deneyim sahibi olan,Bilgisayar donanımları ve Network yapılarının oluşturulması ve bakımı konusunda tecrübeli,İletişim becerisi yüksek,Sahada çalışmayı seven,Aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan,Analitik düşünebilen, sorumluluk sahibi, iş takip ve süreç analiz yeteneği gelişmiş,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Maltepe veya Edmeg İstanbul Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.