İŞ İLANI DETAYI

Sorumlu olduğu sistemleri izlemek donanımsal ve yazılımsal problemleri çözmek, Tüm bilgi işlem sistemlerinin denetleme, bakım ve arızalarını takip ederek kesintisiz çalışmalarını sağlamak Çalışmaların aksamaması ve veri kaybı yaşanmaması için gerekli yedekleri şirket politikalarına uygun şekilde almakÇıkan sorunlara zamanında ve etkin müdahale ederek sorunlara kalıcı çözümler üretmekSistemlerin bilgi ve veri güvenliğini sağlayıcı önlemler almak Sunucu ve kullanıcıların düzenli yedekleme işlemlerini yapmak, verilerinin arşivlenmesini sağlamak Sabit hatlar ve Şirket bünyesinde kullanılan GSM hatlarının kontrolü, ve takibini sağlamakİnternet sitemizden başvuru yaptıktan sonra firma iletişim bilgileriyle iletişime geçebilir, randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.Kurumumuza gelip İş ve Meslek Danışmanınızla görüşüp gönderme formu alarak da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Windows İşletim Sistemi ve servisleri konularında deneyimli,Yazılım Envanter yönetimi konusunda deneyimli,DVR ve NVR Cihazları, IP ve Analog kamera sistemleri konularında tecrübeli,Microsoft Office uygulamalarının yönetimi konusunda deneyimli,Bilgi İşlem Envanterlerinin takibi ve raporlama konularında bilgi ve deneyim sahibiŞirket içi PC, Projeksiyon Cihazı, Yazıcı sarf malzemeler dahil vb. donanım ihtiyaçları ve Yazılım ihtiyaçları için satın alma sürecini yürütebilecek personel alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- (2.10.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 3.CD. NO:1 SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DİVRİĞİ , GEMEREK , GÜRÜN , HAFİK , İMRANLI , KANGAL , KOYULHİSAR , SİVAS MERKEZ , SUŞEHRİ , ŞARKIŞLA , YILDIZELİ , ZARA , AKINCILAR , ALTINYAYLA/SİVAS , DOĞANŞAR , GÖLOVA , ULAŞ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : DAVUT DALAK Ünvan : İNSAN KAYNAKLARİ MÜDÜRÜ Telefon : 903462181200 E-posta : insankaynaklari@emmioglu.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
İlçe : Sivas Merkez
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903462181200
insankaynaklari@emmioglu.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sivas ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sivas, Edmeg Sivas Merkez veya Edmeg Sivas Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sivas ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder