İŞ İLANI DETAYI

Dijital ehliyet ve belgeleri tam olan,Askerlikle ilişiği olmayan,SRC 3 ya da 4, belgesine sahip olmakC sınıfı ehliyete sahip olmak25-50 yaş aralığında,Esnek çalışma saatlerine uygun,Minimum 2-3 yıl tecrübeli Beton Transmikser Operatörü / şoförü alınacaktır.Görüşme sağlayacak kişilerin sayfanın en altında yer alan BAŞVUR butonuna tıklaması ve şartları-olanakları görüşmek üzere ilanda yer alan iletişimden işyeri ile irtibata geçmesi gerekirBingöl Merkezde bulunan Hazır Beton Santralimize Transmikser operatörü iş arkadaşları aramaktayızİl dışından gelen çalışma arkadaşlarımız için barınma mevcuttur.


Görüşme sağlayacak kişilerin sayfanın en altında yer alan BAŞVUR butonuna tıklaması ve şartları-olanakları görüşmek üzere ilanda yer alan iletişimden işyeri ile irtibata geçmesi gerekir


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bitlis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg üzerinden Bitlis ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bitlis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bitlis ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bitlis İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bitlis Geneli İş İlanları