İŞ İLANI DETAYI

Açık taş ocakçılığı işletmemizde görevlendirilecek,KONAKLAMA HİZMETİMİZ YOKTURİl dışından başvuru yapmak isteyenler bu kriteri göz ardı etmemeleri önemle rica olunur.


İlgili operatörlük belgesine veya mesleki yeterlilik belgesine sahip,Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,Üretim hattında belirtilen şartlara uygun olarak üretimin gerçekleştirilmesi,Bağlı bulunduğu yöneticinin talimatlarına uygun olarak üretimin değişik kademelerinde görev alınması,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (25.04.1999 - 27.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İLHANLI MAH. HIDIRLIK MEVKİ MOZAİKÇİLER KÜME EVLERİ NO:2/A NİĞDE MERKEZ NİĞDE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİĞDE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ali POLAT Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905492325151 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : G Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Niğde
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905492325151

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Niğde Geneli İş İlanları