İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Beden Eğitimi ve Spor ÖğretmeniŞirket: NİŞANTAŞI EĞİTİM KURUMLARI-ÇAYYOLU ANKARANİŞANTAŞI EĞİTİM KURUMLARI olarak, Çayyolu, Ankara daki okulumuzda görevlendirilmek üzere dinamik, enerjik ve öğrencilerine spor sevgisini aşılayabilecek bir Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni aramaktayız.,


Beden Eğitimi Öğretmenliği lisans derecesiAlanında en az 3 yıl deneyim sahibi,Ulaşım problemi olmayan,Fiziksel eğitim ve spor konularında güçlü bilgi ve deneyimİletişim becerileri ve öğrencilerle etkili iletişim kurma yeteneğiTakım çalışmasına yatkınÖğrencilerin fiziksel ve zihinsel sağlığını destekleme konusunda bilinçliYüzme eğitimi verebilen,Tercihen Cankurtaran belgesine sahipBeden eğitimi dersleri için ders planları oluşturmak ve uygulamakÖğrencilerin spor ve fiziksel aktivitelerde gelişimlerini takip etmekOkul içi ve dışı spor etkinliklerini organize etmekÖğrencilere spor ve fiziksel aktivite konularında rehberlik etmekÖğrencilerin fiziksel ve zihinsel sağlığını desteklemek, takip etmek.NİŞANTAŞI EĞİTİM KURUMLARI olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmayı hedefliyoruz ve bu hedefe ulaşmamıza yardımcı olacak bir Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni arıyoruz. Eğer bu niteliklere sahipseniz ve öğrencilerimize spor sevgisini aşılamak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Ankara NİŞANTAŞI EĞİTİM KURUMLARI-ÇAYYOLU ANKARA İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder