İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: SINAV EĞİTİM KURUMLARI - BATIKENT SINAV KOLEJİ SINIF ÖĞRETMENİSINAV Eğitim Kurumları olarak, Batıkent SINAV Koleji nde görevlendirilmek üzere, öğrencilerimizin eğitim ve öğretim süreçlerine değer katacak SINIF ÖĞRETMENİ arıyoruz.


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Pedagojik formasyonu olan,- Alanında en az 2 yıl deneyimli,- Öğrenci koçluğu yapabilecek,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- İletişim becerileri güçlü,- Takım çalışmasına yatkın,- Yenilikçi, dinamik ve motivasyonu yüksek,İş Tanımı:- Milli Eğitim Bakanlığı nın öğretim programlarına uygun olarak ders anlatımı yapmak,- Öğrencilerin bireysel ve grup çalışmalarını yönlendirmek,- Öğrencilerin sosyal ve akademik gelişimlerini takip etmek ve değerlendirmek,- Velilerle düzenli iletişim halinde olmak ve gelişimleri hakkında bilgi vermek,- Eğitim-öğretim faaliyetlerini planlamak ve uygulamak,- Sınıf düzenini ve disiplinini sağlamak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara BATIKENT SINAV KOLEJİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder