İŞ İLANI DETAYI

Firmamız tekstil-matbaa üzerine marka, beden ve fiyat etiketleri basımı ile tekstil üzerine sıcak baskı alanlarında faaliyet göstermektedirFirmamıza;Kendisine atanmış olan makinenin gelen siparişler doğrultusunda çalıştırılması,Günlük olarak makine çalıştırma öncesi makine temizliğininin yapılması,Verilen üretim programının takibi ve günlük operasyon hedeflerinin tutturulması,Kalite standartlarına uygun üretimin gerçekleştirilmesi,Olası teknik problem ve arızaların karşısında gerekli birimlerin bilgilendirilmesi ve destek sağlanmasıişlerini yerine getirebilecek personel arayışımız mevcuttur.


Bilgisayar Kullanımı, Takım ÇalışmasıMeslek Lisesi ya da Meslek Yüksek okulu mezunu,Tercihen tekstil sektörü deneyimi olan,Düzenli takip ve raporlama yapabilen,Ekip çalışması anlayışını benimsemiş, detaylara öndem veren, sorumluluk sahibi,3 vardiya şeklinde çalışmamız mevcuttur. Çerkezköy-Saray-Kapaklı-Çorlu-Vize ilçelerinde ikamet eden, takım arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- (1.05.2006 - Erkek 18- (1.05.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÖÇERLER MH. BAŞKOMUTAN ATATÜRK CD. NO:30 SARAY/TEKİRDAĞ SARAY/TEKİRDAĞ TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : VİZE , ÇERKEZKÖY , ÇORLU , SARAY/TEKİRDAĞ , KAPAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : Ömürlü TÜREN Ünvan : Yetenek Kazanımı Koordinatörü Telefon : 902827961000 E-posta : omurlu.turen@eu.averydennison.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Sosyal Nakdi Yardım Ödemesi, Yılda 6 Kez Erzak Çeki, Özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Vize
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902827961000
omurlu.turen@eu.averydennison.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg VİZE gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları