İŞ İLANI DETAYI

Hastanenin ve Hemşirelik Hizmetleri Bölümü’nün misyon, vizyon ve hedefleri doğrultusunda çalışmak,Hastanemizde bulunan bütün hemşirelerin iş bölümünü yaparak, iş verimliliği ve kıyafet uyumu gibi konuları denetlemek,Hastanın muayene ve tedavi girişimleri sırasında ilgili hemşirelik işlevlerinin yerine getirilmesini sağlamak,Hasta bakımı ile ilgili tüm hemşirelik faaliyetlerini izlemek, sorunlarını saptamak ve çözüm için gerekli çalışmaları yapmak,Sağlıkta kalite çalışmalarının etkin ve istikrarlı bir şekilde sürdürülmesini sağlamak,Çalışan eğitim takiplerini yaparak, gerektiği durumlarda eğitim süreçlerini gerçekleştirmek,Hemşirelik Hizmetleri Bölümü’nde tanımlı olan sistem ve iş talimatlarına uygun hareket ederek bölümünde sorumluluğu altında hastalara en üst düzeyde hasta bakımı vermek ve verilmesini sağlamak,En üst düzeyde kaliteli hasta bakımını gerçekleştirirken hasta güvenliği ve hasta memnuniyetinin gereklilikler doğrultusunda tüm ekip üyeleri ile iş birliği yapmak.


Sağlık Meslek Lisesi mezunu veya Üniversitelerin Hemşirelik bölümünden mezun,Hemşirelik hizmetleri yönetimi konusunda deneyimli,En az 10 yıllık hastane tecrübesi bulunan,En az 3 yıl Başhemşire olarak görev yapmış olan,Hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı,Alanında yenilikleri takip eden,İletişimi güçlü, etkin liderlik yetilerine sahip, analitik düşünen, planlama ve organizasyon yeteneği kuvvetliYoğun tempoya uyum sağlayabilen,Sağlık Bakanlığı Standartlarına ve yasal mevzuata hâkim,Bilgisayar kullanma becerisine haiz olup MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,İletişim becerileri yüksek, aktif, dinamik, sunum ve temsil yeteneğine sahip,Ekip çalışmasına yatkın Başhemşire arayışımız bulunmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder