İŞ İLANI DETAYI

Suadiye deki seçkin İtalyan restoranımız için deneyimli ve tutkulu bir Bar Şefi arıyoruzBu pozisyon, barın operasyonel yönetiminden, depo-stok kontrolünün takibi ve tedariğinden sorumlu olacak ve yaratıcı yeni kokteyller geliştirebilecek yetkinlikte olmalıdırAyrıca, restoran içinde gezici kokteyl arabası ile misafirlerle etkileşimde bulunacak, sunulan kokteylleri özgün bir şekilde tanıtacak ve satışı artırmak için kreatif çözümler üretebilecek bir profesyonel arıyoruz.İstenen Nitelikler:- Mixoloji bilgisine sahip olmak ve şarap eğitimi almış olmak tercih sebebidir.- Dış görünümüne ve kişisel hijyenine önem veriyor olmak.- İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak.- Kokteyl yapımında uzmanlık ve yaratıcılık.- Kokteyl sunumunda görsel ve lezzet açısından üst düzey kalite sağlama yeteneği.- Kokteyl yaparken eğlenceli ve dikkat çekici sunumlar yapabilme yeteneği.- Pazarlama stratejilerine hakim ve satış odaklı düşünebilen.- Mesleğine tutku ile bağlı, yenilikçi ve dinamik bir kişilik.- Barın günlük operasyonel yönetiminden sorumlu olmak.- Menüdeki kokteylleri görsel ve tat algısı ile en üst düzeyde sunmak.- Yeni kokteyller ve içecekler geliştirmek ve menüyü yenilikçi yaklaşımlarla zenginleştirmek.- Kokteylleri etkileyici şekilde tanıtarak misafir memnuniyetini artırmak.- Kokteyl yapımı sırasında şovlar yaparak misafirler için eğlenceli deneyimler sunmak.- Depo ve stok kontrolünün düzenli takibi ve tedariğini sağlamak, malzemelerin her zaman eksiksiz ve taze olmasını sağlamak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıMüdür, şef, bar şefi ve misafir ilişkileri yetkilisi ile birlikte iş saatinde kapıda en güzel şekilde misafirleri karşılayacak, onlara İtalyan samimiyeti ve misafirperverliği ile dolu bir deneyim yaşatacak bir ekibin parçası olacak vizyonda birini arıyoruz. Misafirlerimize, girişten çıkışa kadar unutulmaz bir İtalyan deneyimi sunmak temel hedefimizdir.İşe Alım Süreci:Başvuru sahiplerinin ilgili deneyimleri ve referansları ile birlikte CV lerini ve motivasyon mektuplarını iletmesini rica ediyoruz. Uygun adaylarla bireysel görüşmeler ve uygulamalı mülakatlar yapılacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy veya Edmeg İstanbul Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.