İŞ İLANI DETAYI

Belirlenen aylık ve yıllık hedefler doğrultusunda;Potansiyel müşterilere ulaşarak Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası ürünlerinin satışını gerçekleştirmek,Müşteri portföyü oluşturmak,Satış sonrası müşterilerimize danışmanlık hizmeti ve portföy yönetimini sağlamak.Sigortacılık alanında kariyer hedefleyenler,Deneyimli yada yetiştirilmek üzere personel alımı yapılacaktır.'Başvur' butonuna tıkladıktan sonra CV nizi insankaynaklari@sylsigorta.com adresine yollayınız.


İletişim Ve İfade YeteneğiDeneyimli yada yetiştirilmek üzere;Mezun olmaya yakın üniversitenin son döneminde olanlar için staj imkanı da sağlayabiliriz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -27 (19.06.2004 - 21.05.1997 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -27 (19.06.2004 - 21.05.1997 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESENTEPE, BÜYÜKDERE CD. METROCİTY AVM NO: 171 İÇ KAPI NO:1 ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Fatih Akkurt Ünvan : Telefon : E-posta : insankaynaklari@sylsigorta.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Yüksek Kotasız Ek Ödeme

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
insankaynaklari@sylsigorta.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!