İŞ İLANI DETAYI

SİGORTA ACENTELİĞİ ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAYA ; ACENTE EKRANLARINA HAKİM, EN AZ TRAFİK , KASKO VE TEMİNATLARI KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ, YENİ VE MEVCUT MÜŞTERİLERİN SİGORTA KONUSUNDAKİ İHTİYAÇLARINI BELİRLEYEREK YÖNLENDİREBİLECEK VE TEKLİF HAZIRLIKLARI YAPABİLECEK, TERCİHEN SEGEM BELGESİNE SAHİP, MS OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN PERSONEL ALINACAKTIR.12:00 - 16:00 SAATLERİ ARASINDA ARAYARAK ÖN GÖRÜŞME YAPILACAKTIR.


Nitelik ve Beceriler Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Takım ÇalışmasıPoliçe, zeyil ve iptal işlemlerini şirketimiz prosedürleri ve süreçlerine uygun olarak takip etmek ve gerekli işlemleri yapmak,Sektördeki yenilikleri takip ederek müşterilere satış ve hasar konusunda danışmanlık yapmak,Yenileme poliçelerinin çalışmalarını ve takibini yapmakİletişim kabiliyeti kuvvetliPlanlı ve disiplinli, sözlü iletişim kadar yazılı iletişimi de iyi olan,Vizyon sahibi, olumsuz durumlar karşısında çözüm odaklı olabilecek,Isparta merkez de ikamet eden. ulaşım sorunu olmayan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
İlçe : Isparta Merkez
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Banka-Finans iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta, Edmeg Isparta Merkez veya Edmeg Isparta Banka-Finans gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder