İŞ İLANI DETAYI

Balık temizleme elemanı, balıkları temizleyen ve hazırlayan işçi alınacaktırBalıkları filetoya ayırmak, kılçıklarını çıkarmak, derisini soyup yıkamak gibi işlemleri ve hijyen kurallarına uygun işçi alınacaktırBaşvurular aşağıdaki 'Başvur butonuna tıkladıktan veya İŞKUR^dan gönderme formu aldıktan sonraİş başvuruları Müracatlar işyerine yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeBalık temizleme elemanı, balıkları temizleyen ve hazırlayan işçi alınacaktır. Balıkları filetoya ayırmak, kılçıklarını çıkarmak, derisini soyup yıkamak gibi işlemleri ve hijyen kurallarına uygun işçi alınacaktır. Başvurular aşağıdaki 'Başvur butonuna tıkladıktan veya İŞKUR^dan gönderme formu aldıktan sonraİş başvuruları Müracatlar işyerine yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- -30 (30.04.2006 - 15.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İMARET MAH. İMARET CAD. NO:18-I(DOĞAN ETLİ EKMEK KARŞISI) DENİZYILDIZI BALIKÇI KARAMAN MERKEZ KARAMAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARAMAN MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karaman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Karaman NERGİZ AKPINAR İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Karaman İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karaman Geneli İş İlanları