İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURULARIN FABRİKAYA GELİNEREK YAPILMASI GEREKMEKTEDİRİŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU ALINMAMAKTADIR.Kılıç Holding Kılıç Deniz Ürünleri alabalık işleme ve paketleme tesisinde istihdam edilmek üzere 20 personel alınacaktırPersoneller alabalık temizleme ve paketleme işlerinde çalıştırılacaktırPazartesi-Cumartesi günleri arasında 6 gün boyunca 08:30 - 17.30 ve 15:30 - 00:00 saatleri arasında iki vardialı olarak çalışma yapılmakta olup hergün 1,5 saatlik yemek moalarımız bulunmaktadırPazar günleri sabit hafta tatili günüdürVardiya değişimleri 2 haftada bir olmaktadır.Gerekli durumlarda fazla mesai yapılmaktadır, bunun dışında çalışma saatleri haftalık 45 saat olarak sabittir.Fazla mesai yapılması durumunda ücreti maaşa ilave olmaktadır.Başlangıç maaşı 18.100 TL 'dir.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın -4319.04.1981 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -4319.04.1981 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARACASU FERHUŞ MAH. 26. SOKAK NO:15 KAHRAMANMARAŞ MERKEZ KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AFŞİN , ANDIRIN , ELBİSTAN , GÖKSUN , KAHRAMANMARAŞ MERKEZ , PAZARCIK , TÜRKOĞLU , ÇAĞLIYANCERİT , EKİNÖZÜ , NURHAK , DULKADİROĞLU , ONİKİŞUBAT İrtibat Bilgileri : İsim : Göktay YILMAZCAN Ünvan : İnsan Kaynakları ve Teknik Destek Müdür Yrd. Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 18100 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Afşin
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kahramanmaraş KILIÇ HOLDİNG KILIÇ DENİZ ÜRÜNLERİ İletişim numarası

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg AFŞİN veya Edmeg Kahramanmaraş Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder