İŞ İLANI DETAYI

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Black Sea Trout Deniz Ürünleri isimli balık fabrikası bünyesinde balık temizleme, paketleme ve fileto kesim alanlarında çalıştırılmak üzere, 18-45 yaş arası, en az ilkokul mezunu, tecrübeli/ tecrübesiz personel alımı yapılacaktırİlana uygun adaylar sistem üzerinden ilana başvuru yaptıktan sonra telefonla randevu alıp başvuru ve görüşme için Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaya gitmeleri gerekmektedir.İrtibat telefon: 0462 223 3535 Dahili: 1003Trabzon Merkez, - Akçaabat, - Çarşıbaşı, - Vakfıkebir, -Tonya, - Beşikdüzü, - Şalpazarı, - Eynesil'den işyerine servis imkanı vardır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (1.05.2006 - 2.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (1.05.2006 - 2.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ADACIK MAH. LİMAN CİVARI TRABZON BEŞİKDÜZÜ BEŞİKDÜZÜ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EYNESİL , GÖRELE , AKÇAABAT , TONYA , TRABZON MERKEZ , VAKFIKEBİR , BEŞİKDÜZÜ , ŞALPAZARI , ÇARŞIBAŞI , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : YAKUP KALINTAŞ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 904622233535 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Giresun
İlçe : Eynesil
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 904622233535

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Giresun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Giresun, Edmeg EYNESİL gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Giresun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Giresun Geneli İş İlanları