İŞ İLANI DETAYI

Bodrum da bulunan butik otelimiz için


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeHijyen ve temizlik kurallarına ,kişisel bakımına önem veren,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Bahçıvanlık konusunda tecrübeli,Tercihen bu konuda eğitim almış. İç ve dış mekan bitkilerinden anlayan,Bahçe bakımı, bitki sulama, bitki koruma konularında deneyimli,Budama ,sulama yapabilen EKip çalışmalarına uyumlu,Sorumlu olduğu Bahçe, Bitki, Peyzajların tüm bakımlarının yapılması,Dikimlerinin mevsim şartlarına uygun olarak yapılması, gerekli koruma önlemlerinin alınması,Kullanılalan malzemelerin bakımlarının takibi, Malzeme ihtiyaçlarının tespiti ve talebi,ilaçlama çim biçme sulama budama konusunda deneyimli .


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 26- -50 (15.06.1998 - 22.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YALI MAHALLESİ İÇMELER MEVKİİ NO 60 BODRUM MUĞLA BODRUM MUĞLA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Emine Karayaka Ünvan : ik müdürü Telefon : 905334554666 E-posta : ersan.personel@ersan.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 23000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Bahçıvan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905334554666
ersan.personel@ersan.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder