İŞ İLANI DETAYI

Sitemizin bahçe bakım ve peyzaj işlemlerini yapabilecek peyzaj teknikeri arıyoruz, yaklaşık yeşil alan 5000 m2 dirBelirtilen net ücret: Net maaş, yemek ve yol ücretleri dahil ücrettirİhtiyaç duyulduğu zamanlarda, yoğun iş yüklerinde dışarıdan yardımcı personel ve deneyimli peyzaj teknikeri desteği bulunmaktadır, sulama sistemi desteği alınmaktadırDeneyim şartı aranmamaktadır, peyzaj teknikerliği bölümlerinden yeni mezun adaylar siteye destek veren deneyimli peyzaj teknikeri yetiştirilecektir.


NİTELİKLER Peyzaj teknikerliği bölümlerinden mezun olunması, deneyim şartı yoktur. Yetiştirme konusunda deneyimli peyzaj teknikeri desteği olacaktır. Park ve bahçelerin yapımı, bakımı onarımı ve çevre düzenlemesi işlerinde görev yapabilecek, Park ve bahçelerin yapımı, çevre düzenlemesi v.b. alanlarda bahçe alet ve ekipmanlarını kullanabilen, Ağaçların ve ekilen bitkilerin periyodik bakım sürecini ve planlamalarını gübreleme, sulama, budanma ve ilaçlama v.b. yapabilen, Otomatik Sulama sistemlerinin takibini yapacak ve elle sulanması gereken yerleri sulayacak. Sulama sisteminin kurulumu, tamir ve revize işlemlerini yapabilen Sulama sistemi için bakım ustasından hizmet alınmaktadır, giriş düzeyinde bilgi yeterlidir İlaçlama yapabilecek Bitki ilaçlamasının yanı sıra, bahçe ve zemin seviyelerde kemirgen ve uçan haşere ilaçlaması yapabilmesi tercih nedenidir Çim, çiçek, süs bitkisi ve ağaç ile ilgili bilgisi olan, Bakım, dikim, ilaçlama, gübreleme, çapalama ve budama gibi işlemleri gerçekleştirebilecek, Fiziksel efor isteyen ekipmanların Çim Makinesi, Sırt Motoru, Motorlu Tırpan v.b. kullanıldığı işleri yapabilecek, İnsan ilişkileri iyi, öğrenmeye istekli, Temiz, titiz, güvenilir ve enerjisi yüksek, Yaptığı işlerde gerekli dikkati ve özeni gösteren ücrete yol ve yemek dahildir


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEKNİK YAPI SUADİYE SAHİL SİTESİ. PLAJ YOLU SOKAK. ANKA ÇIKMAZI, NO:3/4. B2 BLOK. DAIRE:8. SUADİYE KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : HALİL TUNÇ Ünvan : İŞLETME MÜDÜRÜ Telefon : 905497919052 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 29000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Bahçıvan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905497919052

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bahçıvan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy veya Edmeg İstanbul Bahçıvan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.