İŞ İLANI DETAYI

Gelibolu Bolayır da bulunan Maviçam devremülk tatil sitesinde çalışacak erkek Bahçıvan aranıyor.Yatılı kalacak yer imkanı mevcuttur.İŞKUR hizmet biriminden ya da sistemden başvurunuzu yapıp firmadan randevu alarak görüşmeye gidinizE.Ö.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeToprağı ekim ve dikime hazırlamak,Topraktan yabancı bitki ve malzemeyi temizlemek,Bitki ve tohumların dikimini yapmak,Toprağı belleyerek, toprağa doğal ve kimyasal katkı maddeleri ilave etmek, Ağaç ve güllerde budama zamanını belirlemek, budama alet ve malzemelerini hazırlamak, budama işlemi yapmak,Aşı türüne karar verir, aşılama yapmak, İlaçlama ve gübreleme yapmak,Sulama ekipmanını hazırlamak, el veya mekanik sulama yağmurlama yapmak,Çimleri dikmek, biçmek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BOLAYIR ALTI GELİBOLU MAVİÇAM TATİL SİTESİ GELİBOLU ÇANAKKALE / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hakan Ganiç Ünvan : Kooperatif başkanı Telefon : 905326308385 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : Yatılı kalacak yer, lojman imkanı vardır.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
İlçe : Gelibolu
Pozisyon : Bahçıvan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326308385

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bahçıvan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çanakkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çanakkale, Edmeg Gelibolu veya Edmeg Çanakkale Bahçıvan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çanakkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder