İŞ İLANI DETAYI

Okul arazisi içerisinde bahçe temizliği ,ağaç ve çimenlerin bakımı ,düzenlenmesi gibi işleri takip edecek bahçıvan mesleğinde engelli pesonel aramaktayız.Servis imkanımız yokturGölbaşı ve Çankaya bölgesinde ikamet etmesi tercih sebebidir.Çalışma saatlerimiz 07:45-16:45 olup ,Pazar günleri tatildir.


Özel okulumuzda bahçe işlerinde görevlendirilmek üzere:Bahçıvan Genel; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:1 Okul arazisi içerisinde Bitkilere, ağaçlara, çim alanlara uygun sulama işlemlerini yapmak,2 Toprağı ekim ve dikime hazırlamak için; havalandırmak, gübrelemek,3 Budanması gereken bitkileri budamak, ağaç ve güllere aşılama yapmak,4 Çimleri biçmek, silindirlemek ve ilaçlamak,5 Mevsimine göre çiçek dikmek ve bakımını yapmak,6 Kullandığı alet, makine ve ekipmanların bakımını yapmak7 Okul arazisi içerisinde bulunan yol ve bahçe kısımlarının temizliği yapmak,8 Mevsim şartlarına göre okul arazisi içerisinde bulunan alanların bahçe, otopark vb. ve ortak kullanım alanlarının temizliği yapmak, kar,yaprak…vb' Bahçıvan' arayışımız mevcuttur. Bu iş ilanı engelli personellere özel olarak açılmıştır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 30- -50 (2.05.1994 - 3.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TURGUT ÖZAL BULVARI NO:18/1 İNCEK/GÖLBAŞI/ANKARA GÖLBAŞI/ANKARA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Cansu Kutluay Ünvan : MUHASEBE Telefon : 903122857524 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122857524

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bahçıvan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ALTINDAĞ veya Edmeg Ankara Bahçıvan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder