İŞ İLANI DETAYI

Aselia Hotel Trabzon ünvanlı işyerinde istihdam edilmek üzere 'Bagaj Taşıyıcısı' aranmaktadır.Başvuru ve görüşme için özgeçmiş ile birlikte yüz yüze yapılması istenmektedirRandevu için irtibat: 0 546 242 10 61İnternet üzerinden ilana başvuracak adayların ilana başvuru yaptıktan sonra ilandaki iletişim bilgilerinden işverenle iletişime geçmesi gerekmektedir.


Misafir memnuniyeti odaklı,ELEKTRA programını aktif olarak kullanabilen,Tercihen orta düzeyde İngilizce bilgisi olan,Ekip çalışmasına yatkın,Vardiyalı çalışmaya ayak uydurabilecek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -302.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAŞÜSTÜ MAH. DEVLET KARAYOLU CAD. NO: 33/1 YOMRA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : TRABZON İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon ASELYAPI TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Trabzon İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder