İŞ İLANI DETAYI

Askerlikle ilişiği kalmamış 21 ile 30 yaş arası belboyy aranmaktadır.Görüşme saatleri 10.00 ile 17.00 arasındadır.İlana başvuran adayların ilk önce telefon üzerinden iletişime geçmesi gerekmektedir.


MAG


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -30 (25.04.2003 - 27.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALAYBEY MAH. GÜZELCE SOKAK NO 50 (HOTEL KALELİ) ŞAHİNBEY GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL , GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : ADNAN BEY Ünvan : Telefon : 905436623351 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şahinbey
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905436623351

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otel iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg ŞAHİNBEY veya Edmeg Gaziantep Otel gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları