İŞ İLANI DETAYI

Grand Altuntaş Otel bünyesinde istihdam edilmek üzere;Bay,21-35 yaş arası,En az lise mezunu,Ön Büro tecrübesine sahip,Sözlü İngilizce iletişimde güçlü,Ehliyeti olan,Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamışAksaray'da ikamet eden / edebilecek personele ihtiyaç vardır.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEğitim Seviyesi:LiseMezun, Ön LisansMezun, ÜniversiteMezunAskerlik Durumu:YapıldıEhliyet:B sınıfı


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -35 (14.06.2003 - 16.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : NEVŞEHİR YOLU , ZAFER MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU BLV. NO:150,AKSARAY AKSARAY MERKEZ AKSARAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KIRŞEHİR , NEVŞEHİR , NİĞDE , AKSARAY İrtibat Bilgileri : İsim : Mustafa Oğuzhan ARI Ünvan : Telefon : 903822120808 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aksaray
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903822120808

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder