İŞ İLANI DETAYI

5 yaşındaki Atipik otizmli oğlumuz için gölge öğretmen arıyoruzİzmir Buca Şirinyer de, güvenlikli bir sitede ikamet etmekteyizÇalışma saatleri; Sabah 09:00 akşam 18:00 arası, haftada 5 gündür.Çocuğumuzla kaliteli zaman geçirebilecek, onu strese sokmadan keyifli oyunlar ile birlikte gelişmesini sağlayacak, motor kas gelişimini destekleyici nitelikte etkinlikler uygulayabilecek, çocuğun ortak dikkatini yakalayarak ona yaklaşacak, pozitif, güler yüzlü ve bu çocuklara gönül vermiş, tercihen çocuk gelişimi mezunu yada pedagojik formasyon eğitimi almış bir gölge öğretmen aramaktayız.


Atipik Otizmli Çocuğumla İlgilenebilecekÇocuğa Evde Destek OlabilmeliEtkinlikler ve Oyunlar BilmeliGün içinde Dışarı Çıkıp DolaştıracakOkulda-Sınıfta Çocukla İlgilenebilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!