İŞ İLANI DETAYI

İki öğretmen tarafından kurulmuş ve 40 yıldır eğitimin zirvesinde olan,NESİBE AYDIN OKULLARI,IB-DP,IGCSE ve IB-PYP uluslararası programlarını başarıyla uygulamaktadırKonya Okulumuzda görevlendirmek üzere  AŞÇIBAŞI alınacaktır.


Okul mutfağında görev alabilecek,Alanında en az 10 yıl tecrübeli,Tercihen özel okul tecrübesi bulunan,Sunum yeteneği kuvvetli,Mutfak makine ve ekipman bilgisine sahip,Hijyen kurallarına önem veren ve dış görünümüne özen gösteren,Takım çalışmasına yatkın, ekip arkadaşlarıyla uyum içerisinde çalışabilecek,Hızlı çalışma temposu ve esnek çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek,Sonuç ve çözüm odaklı, iş sorumluluğu yüksek,İş disiplinine sahip,İnsan ilişkileri ve iletişim konusunda yetenekli,Yeniliklere açık adayların başvuru yapması rica olunur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder