İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip Aşçı ve Çay Servisi Personeli arayışımız bulunmaktadır:Görev Tanımı:Günlük olarak 10-15 kişiye sulu yemek ve diğer öğünleri hazırlamakYemeklerin hijyen ve lezzet standartlarına uygun olarak yapılmasıYemek servisi ve sunumuÇay ve kahve servisi yapmakMutfak düzeni ve temizliğinden sorumlu olmakGıda malzemelerinin takibi ve stok kontrolü


Aranan Nitelikler:Mutfak alanında deneyimli, tercihen profesyonel aşçılık deneyimi olanHijyen kurallarına dikkat eden ve titiz çalışan10-15 kişilik yemek hazırlama konusunda tecrübeliİletişim becerileri güçlü ve takım çalışmasına yatkınEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekBayan adaylar tercih sebebidirBaşvuru Süreci: Başvurularınızı info@bayrakyapimarket.com adresine özgeçmişiniz ile birlikte gönderebilirsiniz. Başvurular titizlikle değerlendirilecek olup, uygun adaylarla en kısa sürede iletişime geçilecektir.Şirketimizde lezzetli yemekler hazırlayarak ekibimizin motivasyonuna katkı sağlayacak, sorumluluk sahibi adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Niğde
İlçe : Bor
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Niğde ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Niğde, Edmeg Bor veya Edmeg Niğde Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Niğde ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Niğde Geneli İş İlanları