İŞ İLANI DETAYI

Fethiye ve çevresinde ikamet eden,Tercihen Üniversitelerin Turizm Otelcilik Bölümü Mezunu,Maliyet kontrolü konusunda deneyimli,Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Hijyen Belgesi sahibi olan,Otelcilik sektöründe minimum 4 yıl aynı pozisyonda deneyimli,Takım çalışmasına yatkın, yaratıcı, araştırmacı,Yönetimsel becerileri ve organizasyon yeteneği güçlü,Misafir memnuniyeti odaklı,Üretim planlamasında kalite ve standardı koruyabilecek; HACCP standartlarına hakim.Alacart menüsüne hakimÇalışma arkadaşı aramaktayız.Başvuruların 0535 666 3397 numaralı hatta whatsap üzerinden veya ik@honourdevelopments.com mail adresi üzerinden detaylı CV gönderimi ile yapılması rica olunurUygun görülen adaylar ön görüşme için davet edilecekler.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeİşinde Özenli.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Fethiye
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg Fethiye veya Edmeg Muğla Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder