İŞ İLANI DETAYI

5 Yıldızlı Panagia Premier Oteli mutfak departmanında görev alabilecek ilgili fakültelerin/okulların Aşçılık/Gastronomi bölümlerinden mezun,sektörde en az 3 yıl tecrübesine sahip bay/bayan AŞÇI ’’Balık Ustası Demi Chef’’ aranmaktadırBaşvuru yapmak isteyen adayların ilan metninin altında bulunan ''BAŞVUR'' butonuna tıkladıktan sonra CV ile ik@panagiapremier.com adresine başvuru yapılmalıdır.Not:Maile gönderilen CV'ler işveren tarafından değerlendirildikten sonra kişiler iş görüşmesi hakkında bilgilendirilecektir.


İş Tecrübesi Otel mutfağına hâkim, farklı lezzetler tasarlayabilen, deneyimli,Gıda güvenliği konularında bilgi sahibi ve hijyen kurallarına özen gösteren,Tercihen mesleki İngilizce bilgisine sahip,Kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyetini öncelikli gören,Misafirlere, otel standartlarına uygun bir şekilde iyi bir hizmet deneyimi yaşatabilecek,Otel organizasyonları ve operasyonlarında aktif olarak yer alabilecek,Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve dinamik, dış görünüşüne özen gösteren, insan ilişkilerinde başarılı,Ekip ile uyum içinde çalışabilen,Bağlı bulunduğu organizasyonda işini severek ve coşku ile yapan,İş takibi yapabilen, sözlü ve yazılı iyi iletişim becerileri iyi olan,Gelişime ve mesleki yeniliklere açık,Vardiyalı çalışmaya, iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,Erkek adaylar için tercihen askerliğini tamamlamış olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg AKÇAABAT veya Edmeg Trabzon Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder