İŞ İLANI DETAYI

TOPTANCILAR SİTESİNDE BULUNAN DALGIÇ YEMEKÇİLİK FİRMASININ BÜNYSİNDE SULU YEMEK ALANINDA DENEYİMLİ AŞÇI MESLEĞİNDE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZSERVİS, YEMEK MEVCUTÜCRET İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEK OLUP ASGARİ ÜCRET ÜZERİ OLACAKTIR.DİĞER ŞARTLAR İÇİN İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR.


İnternet sitemizden başvuru yaptıktan sonra firma iletişim bilgileriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir,Kurumumuza gelip İş ve Meslek Danışmanınızla görüşüp gönderme formu alarak da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Başvuru yaptıktan veya gönderme aldıktan sonra firma ile görüşmeyen kişilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 24- (25.04.2000 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TOPTANCILAR SİTESİ GÜLTEPE MAH.20.SK (MAQAM ARKASI) SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Uğur Köse Ünvan : Telefon : 905413940226 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905413940226

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sivas İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder