İŞ İLANI DETAYI

Fabrika Yemekhanemizde 3 vardiya şeklinde çalıştırılmak üzere Aşçı veya Aşçı yardımcısı arayışımız vardırTercihen toplu yemek yapılan bir firma tecrübesi tercih sebebi olacaktırKalifikasyonuna göre başvuran adaylar başka birim ve pozisyonlarda da değerlendirilebilir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÖn Görüşmeler öncelikle breysel olarak değerlendirilecek ardından nihai görüşme için toplu görüşme tarihi verilerek alımlar tamamlanacaktır. Yemekhanemiz 3 vardiya sürekli çalışmakta olup; her vardiyada en az 2 personel çalışmaktadır. Adayların toplu yemek tecrübesi olması hijyen ve temizlik kurallarına uygun çalışma tecrübesi , Hijyen belgesi gibi ek özellikleri tercih aşamasında etkin rol oynayacaktır.Kalifikasyonuna göre başvuran adaylar başka birim ve pozisyonlarda da değerlendirilebilir.Firmamızın Osmaniye Merkez ile Payas arasında servis imkanı bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (26.09.2004 - 29.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (26.09.2004 - 29.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANİYE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ E.AYHAN TOSYALI CADDESİ NO:2 TOPRAKKALE/OSMANİYE TOPRAKKALE OSMANİYE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÖRTYOL , ERZİN , PAYAS , OSMANİYE MERKEZ , TOPRAKKALE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İnsan Kaynakları Ünvan : İK Telefon : 905309690397 E-posta : info@platinumdemir.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Osmaniye
İlçe : Toprakkale
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905309690397
info@platinumdemir.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Osmaniye ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Osmaniye, Edmeg Toprakkale veya Edmeg Osmaniye Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Osmaniye ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Osmaniye Geneli İş İlanları