İŞ İLANI DETAYI

Cet Dağı Mesire merkezinde çalışabilecek genel olarak restorantta yapılan yemeklerine ve tava yemeklerine hakim , serpme kahvaltı hazırlayabilecek,günlük personel yemeği yapabilecek bay bayan adaylar aranmaktadır.İlgilenen adayların firma yetkilisi Ali ÖZDEMİR ile iletişime geçerek şahsen başvuru yapması gerekmektedir.


Tava yemeklerine hakimSerpme kahvaltı alanında deneyimliHijyen kurallarına uyabilecekTakım çalışmasına yatkın


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- (30.04.2004 - Erkek 20- (30.04.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNKUR KÜME EVLERİ NO 11 ÇET DAĞI MESİRE ALANI ÜNYE ÜNYE ORDU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜNYE İrtibat Bilgileri : İsim : ALİ ÖZDEMİR Ünvan : Muhasebe Sorumlusu Telefon : 905330962584 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Servis Güzergahı: Garanti Bankasından başlıyor Niksar caddesi üzerinden alıyor sanayi tarafından Çet dağına gidiyor.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ordu
İlçe : Ünye
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330962584

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ordu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ordu, Edmeg ÜNYE veya Edmeg Ordu Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ordu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder