İŞ İLANI DETAYI

- Niğde Kemerhisar yolundaki çiftlik evimizde güzel temiz yemek yapabilecek aşçı aranmaktadırÖncelik erkek aşçıdır , kalacak yer mevcutturKadın aşçı olursa da eşiyle beraber gelip yatılı kalabilir eşine de iş verilecektirİsteyen günlük gidiş geliş yapabilir kendi imkanlarıyla tercihine kalmıştır.- Sigorta yapılacaktır.- Maaş ve iş detayı yüzyüze veya telefonda görüşülecektir.


İletişim Ve İfade Yeteneği- Temizlik önceliğimizdir.- Deneyimli olması şarttır.- Yemek yapacağı kişi sayısı değişmektedir bununla ilgili bilgi verilecektir.- Sorumluluğunun farkında olan kişiler tercih sebebimizdir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Adana Niğde Yolu Üzeri Alaşkan Kardeşler Tarım Deposu ÇİFTLİK NİĞDE / TÜRKİYE ÇİFTLİK NİĞDE / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : MAAZ ALAŞKAN Ünvan : SORUMLU MÜDÜR Telefon : 905496547618 E-posta : alaskankardesler197@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Niğde
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905496547618
alaskankardesler197@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Niğde Geneli İş İlanları