İŞ İLANI DETAYI

Mutfak araç, gereç ve ekipmanlarını kullanarak sağlık koşullarına uygun yiyecek üretimi yapma ve servise hazır hale getirme yeterliliklerine sahip nitelikli kişidir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMuş Özel Şifa Hastanesinde çalıştırılmak üzere;-130 kişilik bir ekşbe yemek hazırlayabilecek-Esnek çalışmaya uygun-Deneyim sahibiÇalışma arkadaşı alınacaktır


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muş
İlçe : Muş Merkez
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muş, Edmeg Muş Merkez veya Edmeg Muş Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Muş Geneli İş İlanları