İŞ İLANI DETAYI

MUTFAK VE SERVİS SORUMLUSUİlköğretim mezunuBenzer pozisyonda 2 yıl iş tecrübesiTemizlik ve hijyen prensiplerine sahipGüler yüzlüHızlı ve pratikPlanlama becerisi bulunan,Günlük yemeklerin hazırlanması ve servisinin gerçekleştirilmesi 25-30 kişilikÇay, kahve ve ikram servislerinin gerçekleştirmesiÇay mollaları için çay hazırlanmasıMutfağın bulaşık, temizlik ve düzenleme faaliyetlerinin gerçekleştirmesi,Ofis ve lavabo temizliklerinin gerçekleştirmesi,Şirket yemekhanesinin, mutfağının idaresini gerçekleştirilmesiYöneticisi ile birlikte yemek menülerini hazırlamakMutfak stoğunu kontrol altında tutmak ve ihtiyaçları yöneticisine iletmekKütahya 1Organize Sanayi Bölgesi İrfan Sopakoymaz Caddesi No:6 Merkez / KÜTAHYA adresinde bizzat form doldurulması gerekmektedir.


YİYECEK HİZMETLERİ


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (2.05.1999 - 5.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 4. SK. N.6 KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜTAHYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 902742662333 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902742662333

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder