İŞ İLANI DETAYI

Gebze merkez mutfağımızda görev alacak Aşçı arıyoruz


Aşçı adaylarının en az 5 yıl deneyimli olmaları,Tercihen Lise Mezunu, yada Ustalık Belgesi sahibi olmak,Tercihen Catering tecrübesi olması,Şehir dışı adayları için konaklama konusunda görüşülebilir,Gebze , Darıca ve Çayırova bölgesinde ikamet eden,Ekip Çalışmasına yatkın olan,Kalite ve hijyene önem veren,Vardiyalı çalışabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -55 (21.07.1999 - 26.06.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARIŞ MAH. 1804/2 SOK. NO:12 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Samet Koca Ünvan : İşe Alım Sorumlusu Telefon : 905352513970 E-posta : sametkoca@sunargida.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Tamamlayıcı sağlık sigortası Konaklama sağlanabilir

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905352513970
sametkoca@sunargida.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder