İŞ İLANI DETAYI

CENGİZ İNŞAAT BÜNYESİNDE KASTAMONU-İNEBOLU YOL TÜNEL İNŞAATINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE:Aşçı mesleğinde deneyimli eleman alınacaktır.Ön görüşme; Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde İş ve Meslek Danışmanlarınca yapılacak olup talebe başvurmak isteyenlerin Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne gelerek iş ve meslek danışmanlığı servisinden işe gönderme formu almaları ya da sistemden talebe başvuru yaptıktan sonra işverenle iş görüşmesini şahsen ya da ilan belirtilen yetkili kişi ile şahsen yapmaları gerekmektedirBilgi ve işlem için İş ve Meslek Danışmanınızla görüşebilirsinizİ.Uİşyeri İrtibat Bilgileri: Mustafa YILDIZ – 0 532 684 05 81Not: Konaklama imkanı vardırYemek iş yerine aittir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFirmanın, Kastamonu-İnebolu yol tünel inşaatındaki şantiyesinde çalışabilecek,Düzenli, titiz ve temizlik kurallarına özen gösteren,Disiplin ve sorumluluk bilinci gelişmiş,Kronik bir rahatsızlığı hastalığı bulunmayan,Ekip çalışmasına yatkın,25 yaş üstü,En az 5 yıl mesleğinde deneyimli olan,Vardiyalı çalışabilecek,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Aşçı mesleğinde deneyimli eleman alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- (27.04.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KGM 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İNEBOLU YOLU 34. KM KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : MUSTAFA YILDIZ Ünvan : AŞÇIBAŞI Telefon : 905326840581 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326840581

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kastamonu İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder