İŞ İLANI DETAYI

Kemalpaşa OSB Mahİzmir Ankara CadNo: 20 - Z02 Kemalpaşa, İzmir adresimizde görevlendirmek üzere;Ortalama 50 kişiye yemek yapabilecek, kalan zamanların da diğer yardımcı personellerimize temizlik ve mutfak düzeni için destek olabilecek, yemek yapma konusunda tecrübeli en az 1 duruma göre 2 Kadın personele ihtiyacımız vardır.Mesai saatlerimiz:hafta içi 08:30-18:00hafta sonu cumartesi 09:00-14:00 Bornova dan 2 adet servisimiz bulunuyor; yol ücretimiz servis sağladığımızdan bulunmamaktadır1Servis EVKA-3 metrodan 08:00 de direkt Kemalpaşa girişinde ki iş yerimize,2Servisimiz fatih caddesi Yaman plaza önünden 07:50 de stadyum metroya 07:55 uğrayarak direkt Kemalpaşa girişinde bulunan firmamıza hareket etmektedir.


Yemek firmamız tarafından şirketimizde yapılarak karşılanmaktadır.Fazla mesaiye kalma durumu gerçekleşirse, kanunlar gereği ne ise karşılanmaktadır. T.C.Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı özel gıda kontrol laboratuvarı olduğumuzdan denetimler, analiz süreçleri ve bakanlık zorunluluğu gereği çalışılması gereken durumlar nedeniyle çok sık olmamakla birlikte zaman zaman olabilmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -50 (6.11.1999 - 8.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA OSB MAH. İZMİR ANKARA CAD. NO: 20 İÇ KAPI NO: Z02 KEMALPAŞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KEMALPAŞA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : umut çavuşoğlu Ünvan : ik Telefon : 905364004296 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : İzmir Kemalpaşa
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905364004296

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg İzmir Kemalpaşa veya Edmeg İzmir Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder