İŞ İLANI DETAYI

Akbaba Hukuk Bürosu olarak, Ofisimizin günlük işleyişini sağlamak için temizlik ve alışveriş gibi çeşitli görevleri üstlenecek ve aynı zamanda ekibimiz için yemek hazırlayacak çalışma arkadaşı arıyoruzGörevler:Ofis temizliğini düzenli olarak yapmak ve hijyen standartlarını korumak.Ofis malzemelerinin ve temel ihtiyaçların alışverişini yapmak.Ekibimiz için günlük yemekler hazırlamak ve sunmak.Gerektiğinde ofis içi düzenlemelerde ve organizasyonlarda yardımcı olmak.Başvuru:Eğer yukarıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, lütfen CV'nizi ve bir ön yazıyı akbaba@akbaba.av.tr adresine gönderinBaşvurular en kısa sürede değerlendirilecektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAranan Nitelikler:Temizlik ve düzen konularında dikkatli ve titiz.Sorumluluk sahibi ve güvenilir.İyi zaman yönetimi becerisine sahip.Takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü.Yemek hazırlama konusunda deneyimli Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -50 (30.04.1999 - 5.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KONAK İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , BUCA , KONAK , BALÇOVA , GAZİEMİR , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Selda Laçin Ünvan : Muhasebe Sorumlusu Telefon : 902324465213 E-posta : akbaba@akbaba.av.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902324465213
akbaba@akbaba.av.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder