İŞ İLANI DETAYI

Vardiyalı çalışma engelinin bulunmaması.Alanında en az 2 yıl tecrübesinin bulunması.Pişirme tekniklerine hakim olmak ve menü değişikliklerine uyum sağlayabilmekİletişim becerilerinin ve misafir ilişkilerinin kuvvetli olması Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da 2 sene tecilli olmasi onemlidirServis olanağından faydalanabilmeniz icin İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmeniz onemlidir' 04:00-14:00 , 14:00-00:00 , 00:00-8:00


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıNOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SABİHA GÖKÇEN ULUSLARARASI HAVALİMANI TERMİNAL BİNASI ASMA KAT YÖNETİM OFİSLERİ KATI OFİS KODU ML 1303 PENDİK İSTANBUL PENDİK İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : ELİF SALTABAŞ Ünvan : Telefon : 905498501318 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905498501318

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.